Annelot

Annelot

Als pedagoog heb ik op verschillende werkterreinen ervaring opgedaan. Tijdens mijn studie Ecologische Pedagogiek heb ik me met veel plezier en enthousiasme bezig gehouden met het geven van spelbegeleiding aan kinderen met een taal- en/of ontwikkelingsachterstand. Daarnaast heb ik opvoedondersteuning geboden aan de ouders. Na het afronden van mijn studie ben ik gaan werken binnen de jeugdzorg, waar ik werkte op een leefgroep met kinderen met zeer ernstige gedragsproblemen. Daarnaast was ik werkzaam als docent Ecologische Pedagogiek aan de Hogeschool van Utrecht.

Omdat mijn hart ligt bij het coachen en trainen van pedagogisch medewerkers, heb ik een  uitgebreide trainersopleiding afgerond bij Karin de Galan, school voor trainingen en een lange en intensieve opleiding tot Beeldcoach afgerond bij Christine Brons BV (ook wel bekend als Video Interactie Begeleiding).

Ik heb mij gespecialiseerd in de communicatie en interactievaardigheden tussen pedagogisch medewerker en kind. Ook de interactie tussen collega's in de samenwerking is hier een onderdeel van.

Naast mijn trainings- en coachingswerkzaamheden voor Bureau Vervoort ben ik op dit moment ook werkzaam als VVE-coach bij een grote peuterspeelzaalorganisatie in Rotterdam.

Claire Vervoort-Dröge
Training, Coaching en Advies

Akelei 60
4007TB Tiel

0344 634 914

06 2222 1210

info@clairevervoort.nl

KvK 11044417