Claire

Claire

Ik ben pedagoog en heb jarenlange ervaring in het trainen en coachen van medewerkers in de kinderopvang. Ik heb uitgebreid ervaring opgedaan binnen de jeugdhulpverlening, de kinderopvang en de gezinsbegeleiding. In 1999 ben ik Bureau Vervoort gestart en ik werk met veel enthousiasme voor verschillende grote en kleinere opdrachtgevers in de kinderopvang verspreid over het gehele land. Daarnaast ben ik sinds 2006 als docent Ecologische Pedagogiek verbonden aan de Hogeschool van Utrecht. Ik coördineer de Minor VVEZ; Pedagogisch Coaching in de Voor- en Vroegschoolse Educatie en Zorg.

Ik ben specialist in pedagogische sensitiviteit en in communicatie. Ook ben ik deskundig op het gebied van spelontwikkeling en spelbegeleiding. Ik zet, waar mogelijk en gewenst ook vaak Video Interactie Training in. Dit is vaak een waardevolle aanvulling op de theorie.

Als trainer/coach wordt ben ik pas tevreden als ik mensen zie groeien in hun deskundigheid, als ik ze nieuwe inzichten zie ontdekken en als ze daar vervolgens mee aan de slag gaan. Dat is één van mijn doelen. Mensen hun eigen kwaliteiten leren ontdekken én leren inzetten in de praktijk.

Claire Vervoort-Dröge
Training, Coaching en Advies

Akelei 60
4007TB Tiel

0344 634 914

06 2222 1210

info@clairevervoort.nl

KvK 11044417